Ενημερωτικό μήνυμα για τους μαθητές μας και τους γονείς τους !

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο ή διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ HOUSE OF ENGLISH ΣΤΗ ΧΙΟ

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και σπουδαστές,

Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και την σχετική Υπουργική απόφαση 16838 ΦΕΚ833 /Β/12-3-2020), έχουμε αναστείλλει από την προηγούμενη εβδομάδα τη διεξαγωγή μαθημάτων μας έως και 27/03.
Καθώς βρισκόμαστε σε αναμονή περαιτέρω ενημερώσεων από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και Υπουργεία, ετοιμάζουμε για εσάς επαναληπτικό υλικό με ασκήσεις και σημειώσεις , καθώς και συγκεκριμένο πλάνο μελέτης σε κάθε διδασκόμενη γλώσσα και επίπεδο.
Γι’αυτό παρακαλούμε να μπαίνετε τακτικά μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου μας www.hofe.gr στο πεδίο App Mαθητών, με τους κωδικούς που ήδη σας έχουμε δώσει από την αρχή της χρονιάς. Εκεί, θα αναρτούμε το υλικό προς μελέτη, το οποίο έχουμε χωρίσει σε συγκεκριμένο όγκο ανά εβδομάδα, με σκοπό να μας αποστέλλεται συμπληρωμένο από τους μαθητές μας σε συγκεκριμένη ημερομηνία και κατόπιν, να αναρτούμε το νέο πακέτο μελέτης.
Για τους μαθητές μας που πρόκειται να συμμετέχουν σε εξετάσεις γλωσσομάθειας, ενημερώνουμε ότι όλοι οι φορείς έχουν όχι μόνο παρατείνει την ημερομηνία εγγραφών, αλλά και την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων γενικότερα.
Δεσμευόμαστε ότι θα αναπληρωθούν όλα τα μαθήματα που έχουν χαθεί μέσα σε αυτό το διάστημα και θα παραταθεί το διδακτικό μας έτος, ώστε η ύλη να ολοκληρωθεί με τον πλέον σωστό και ουσιαστικό τρόπο σε όλες τις τάξεις.
Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι επιθυμούμε να διατηρήσουμε το ανώτατο επίπεδο παροχής υπηρεσιών, το οποίο θεωρούμε πως δεν είναι εφικτό μέσω τηλεδιάσκεψης. Λαμβάνοντας υπόψην, όχι μόνο το νεαρό της ηλικίας μιας μερίδας μαθητών μας, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουν άμεσα πρόσβαση σε υπολογιστή, δεν δύναται να προβούμε σε ένα είδος διδασκαλίας που θα υποβαθμίζει το εκπαιδευτικό μας έργο.
Είμαστε υπέρμαχοι της τεχνολογίας όταν αυτή λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχυτικά
μεταξύ καθηγητών-μαθητών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την δια ζώσης, βιωματική διδασκαλία που πρεσβεύουμε. Παράλληλα, η παρουσία καθηγητών και μαθητών στο χώρο του φροντιστηρίου διώκεται ποινικά.
Συμμορφούμενοι, λοιπόν, στα μέτρα της πολιτείας, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και προσέχουμε εμάς και τους αγαπημένους μας.
Κλείνοντας, να μπαίνετε τακτικά στη σελίδα του Κέντρου μας, όπου θα ανεβάζουμε τακτικά ενημερώσεις, βίντεο και άλλες δραστηριότητες για όλους τους γονείς και τα παιδιά, ώστε να μένουμε ενωμένοι, δημιουργικοί και με όμορφη διάθεση αυτές τις δύσκολες ημέρες…

Υπομονή, υγεία και δύναμη.
#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ
Η ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών
HOUSE OF ENGLISH

#menoumespiti